Зручні криптовалютні рішення для майбутнього

Партнерство заради спільного зростання.

Вітайте нашого нового партнера - Whitepay. Їх сервіс дозволить нашим клієнтам здійснювати оплату за електромобілі та аксесуари у будь-якій зручній криптовалюті для них, без необхідності відвідувати термінали, банки чи інші обмінні установи, втрачаючи значні суми на конвертаціях. Придбати електромобіль чи аксесуари використовуючи криптовалюту тепер так само просто як розрахуватись на касі в супермаркеті.

Продукти

Whitepay розробляє інноваційні рішення для криптовалютних платежів, які підходять для онлайн та офлайн-бізнесу. Незалежно від того, чи є ваш клієнт онлайн або офлайн, він може зручно оплатити своє замовлення в будь-якій криптовалюті.

Бачення

У Whitepay вони вірять, що криптовалюта - це майбутнє грошей. Створений сервіс дає можливість продавати товари і послуги за криптовалюту, роблячи цей процес максимально доступним для клієнтів. Тепер наші покупці можуть використовувати будь-який криптовалютний гаманець для оплати своїх покупок.

Цілі

Мета Whitepay - зробити криптовалютні платежі популярними. Вони вірять, що в недалекому майбутньому криптовалюти стануть звичним і популярним засобом оплати. Їхня місія - зробити цей перехід максимально гладким і зручним для клієнтів у магазинах та сервісах по всьому світу.

Статистика Whitepay:

- 14+ Країн, де ми працюємо

- 250+ Клієнтів на ринку

- 15 000+ Транзакцій за день

Наша місія

В Whitepay керуються ідеєю створити глобальну мережу для криптоплатежів у будь-якій точці світу. Їх високопрофесійна команда спільно працює, щоб забезпечити зручні та безпечні криптовалютні рішення для всіх клієнтів.