7 травня 2024 року Geely презентували фото електричного кросовера Geely Galaxy E5. Новий електромобіль базується на архітектурі GEA, що є першою в світі інтелектуальною архітектурою зі штучним інтелектом. Електромобіль з атмосферним та м'яким оригінальним дизайном, електричною системою GEEA 3.0, інтелектуальним електроприводом Galaxy 11-в-1, акумулятором літій-залізо-фосфат.


Очікується, ціна в Україні нового автомобіля становитиме 1,1 млн грн - 1,4 млн грн і буде запущена у другому кварталі або другій половині року.


З точки зору дизайну, який цінують користувачі, Geely Galaxy відносно хороший. Передня повітряна решітка нового автомобіля має щільну точкову матрицю, яка виглядає дуже характерно. Її офіційно називають пульсацією легкої та ритмічної решітки. Гострі лінії фар з обох сторін переходять відносно плавно, а С-подібна декоративна смуга впуску повітря знизу має великий розмір, розтягуючи ширину передньої поверхні.


Коли справа доходить до бічної частини авто, форма Geely Galaxy E5 виглядає чистою і простою. Верхня бічна лінія простягається від передніх та задніх ліхтарів, які відносно товсті. Ручка дверей прихована, що візуально просто, а нижня бічна лінія підкреслює спортивну сторону автомобіля. Як компактний чистий електричний кросовер, довжина, ширина та висота нового автомобіля складають 4615×1901×1670 мм, а колісна база - 2750 мм, а також має місткий багажник.

Задня частина нового автомобіля має відчуття дизайну, особливо внутрішня світлова смуга проникаючих задніх ліхтарів. Обидві сторони розроблені з великим кільцевим дизайном і мають тривимірний ефект складання. З заднім логотипом "GEELY" він виглядає скоординованим і розтягнутим.

В інтер'єрі Geely Galaxy E5, використовує комбінацію LCD екрану та великого поворотного центрального екрану управління, багатофункціональне кермо незвичної форми в поєднанні з матеріалами салону та підбором кольорів створює сучасну атмосферу. Повідомляється, що новий автомобіль буде оснащений першим автомобільним машинним чіпом, який має хороші показники з точки зору обчислювальної потужності, взаємодії та комбінації програмного та апаратного забезпечення, і оснащений системою машин автомобіля Flyme Auto, яка може реалізувати зв'язок центрального екрану управління, екрану приладів, HUD та мобільного телефону. Крім того, 16 динаміків незалежного підсилювача, звукова система панорамного звуку WANOS та динамік підголівника ще більше покращать досвід експлуатації автомобіля.

З точки зору основної системи живлення, Geely Galaxy E5 буде керуватися одним двигуном з максимальною потужністю 160 кВт, оснащеним інтеграцією корпусу акумулятора CTB, інтелектуальним електроприводом Galaxy 11-в-1, акумулятором літій-залізо-фосфат. 

Продовжуємо слідкувати за оновленнями Geely Galaxy E5.