Нещодавно презентований кросовер BYD Yuan Plus Honor Edition 2024 офіційно вийшов на ринок Китаю і приємно здивував своєю доступною ціною.

У порівнянні зі своїм попередником, який був актуальним у 2023 році, новий кросовер може похвалитися кількома візуальними покращеннями. Однією з помітних особливостей є ексклюзивний глибокий чорний відтінок кузова “Black Knight”, що виключає хромовані елементи та включає темні акценти, тема якого поширюється на колісні диски.

я тих, кому чорний колір здається занадто традиційним, кросовер також доступний в інших відтінках, які пропонувалися в попередньому поколінні.

Інтер’єр версії Black Knight доповнює екстер’єр своєю темною палітрою кольорів, створюючи вражаючий контраст зі світло-зеленою обробкою та різноманітними декоративними сріблястими деталями. У центрі передньої панелі розмістився великий 15,6-дюймовий сенсорний екран, який відповідає за управління всіма функціями автомобіля і підтримує останню версію інтелектуальної системи DiLink 4.0.

зважаючи на візуальне оновлення, габарити нового покоління залишилися незмінними. З розмірами кузова 4455/1875/1615 мм і колісною базою 2720 мм.

Відомий у світі як Atto 3, BYD Yuan Plus Honor Edition є флагманською моделлю BYD за межами Китаю. Він буде доступний у п’яти конфігураціях, кожна з яких передбачає зниження ціни на 2 200 доларів США.

стратегічна цінова стратегія відповідає глобальному плану BYD щодо встановлення значної присутності як на китайському, так і на міжнародному ринках. Завдяки цьому BYD Yuan Plus Honor Edition стає привабливим варіантом, який ефективно конкурує з іншими інтригуючими моделями