Ми маємо чудову новину для всіх хто придбав електромобіль в автосалоні L.Riker™ та тих хто тільки. планує зробити це! Наш новий партнер – компанія ReCharge – створює революційні можливості для заряджання вашого електромобіля.

ReCharge – це молода, але вже дуже успішна компанія, яка займається встановленням швидкісних зарядних станцій, обладнаних конекторами CCS та GB/T DC. Ці станції призначені, зокрема, для заряджання електромобілів з Китаю, і вони вже зробили значний вплив на ринок зарядних станцій в Україні.

Додаток GO TO-U: Ваш особистий помічник для заряджання

Для того, щоб користуватися швидкісними зарядними станціями від ReCharge, вам потрібно встановити спеціальний додаток GO TO-U. Цей додаток стане вашим надійним помічником у пошуку ближчих зарядних станцій, контролі за статистикою зарядки та забезпечить багато інших зручностей. Завантажити додаток: Android | iPhone

Спеціальна пропозиція для власників електромобілів L.Riker™

З 13 жовтня 2023 року усі власники електромобілів, які придбали своє авто в автосалоні L.Riker™ або збираються це зробити в майбутньому, отримають неймовірну можливість. Ви отримуєте спеціальну знижку в розмірі 1 грн на кожен кіловат спожитої електроенергії, безтерміново, для заряджання на швидкісних станціях мережі ReCharge. Це чудова можливість зекономити на пальному та зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища.

ReCharge та L.Riker™ об'єднали зусилля, щоб зробити вашу електромобільну подорож ще доступнішою та зручнішою. Наша мета - розвивати і підтримувати інфраструктуру для електромобілів та сприяти переходу до стійких видів транспорту.

Не втрачайте часу – приєднуйтесь до мережі ReCharge та скористайтеся унікальною пропозицією для клієнтів L.Riker™. Ваш електромобіль завжди буде готовий до подорожей завдяки найновішим технологіям заряджання від ReCharge!

За додатковою інформацією та питаннями щодо акції, будь ласка, звертайтеся до нашого автосалону або зв'яжіться з ReCharge. Бажаємо вам приємних та стійких подорожей на вашому електромобілі!